Velg en side

« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lansering: Eg vel meg eit sidespor

07.09.2023 @ 19:00 - 20:00

Alta bibliotek inviterer til lansering av diktsamlingen Eg vel meg eit sidespor, som kom ut i høst. Møt forfatter Benedicte Rydland Hareide i samtale med bibliotekleder Sonja-Kristin Granaas.
“Om det å gå vidare etter sorg. Om det å kjenne seg verdlaus, utanfor, hjelpelaus, for så å ta eit opprør og stå opp for seg sjølv, for til slutt å våge å velje sitt eige
sidespor. Naturen, musikken, nye tankar og andre menneske vert hjelparar på vegen mot sjølvkjensle og livsmot. Dikta er nære og personlege og ligg ein stad mellom poesi og prosa.”
Benedicte Rydland Hareide (f. 1963) er fra Tromsø, men som legedatter har hun flyttet mye i oppveksten og føler tilknytning til både Lyngseidet, Stryn, Drammen og Molde. Nå er hun bosatt i
Alta. Hun er gift og har to voksne barn. Hareide har tidligere jobbet som lærer ved videregående skole, og har undervist i norsk historie og filosofi, samfunnsfag og religion.
Arrangementet er gratis. Enkel bevertning. Velkommen!
Foto: Lyrikkforlaget

Dato: